Gotlands Entomologiska Förening har äran att stå som värdar för detta möte den 4-6 augusti 2017. Möte och boende blir på Bunge vandarhem i utkanten på Fårösund, som ligger på norra Gotland.

 

Lördagens program ansvarar i huvudsak SEF för. Under övrig tid planerar Gotlands Entomologiska Förening för olika aktiviteter. Exkursioner på norra Gotland i grupp eller enskilt (tips på intressanta områden ges), nattfjärilsspaning och föredrag. På söndageftermiddagen besöker vi det kommunala naturreservatet Södra Hällarna i Visby, ett toppobjekt för bland annat vildbin.

 

Pris per person för boende två nätter, samt alla måltider från fredag kväll till söndag lunch blir:

1 000 kr (husbil/husvagn, uppställd med el vid vandrarhemmet)

1 300 kr delat rum (vandrarhem)

1 500 kr eget rum (vandrarhem)

1 700 kr (högre standard, en bit bort)

3 000 kr (familjerum 2 vuxna + 2 barn)

600 kr för endast måltider mm (ej frukost)

 

Betalas till Gotlands Entomologiska Förenings bankgiro 309-4430.

 

 

 

Passa på att planera en längre vistelse om du ändå åker till Gotland! Ett tips är att Medeltidsveckan börjar direkt efter Entomologmötet. Då fixar du själv boendet utöver mötesdagarna.

 

Vi har ordnat grupprabatt på Destination Gotlands färjor (oavsett vilka avgångar du väljer, men rabatten varierar mellan olika avgångar). Bokningskoden får du vid anmälan.

 

Frågor och anmälan till Entomologmötet sker via mejl till: em2017@korkmacken.se. Anmälan ska göras senast 11 juni 2017. Meddela då även eventuella matbegränsningar och andra önskemål.

 

Tänk på att färjor och flyg under sommartid ofta är fullbokade. Det är klokt att boka i god tid. Frågor besvaras även via telefon 0702 – 16 06 57 (Anders Lekander).

 

 

Välkomna!

Gotlands Entomologiska Förening

 

Inbjudan till Svenska Entomologmötet på Gotland 2017